EETHUIS SIDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 411 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Side. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2024 om 7:35 helaas kwam men weer met de verkeerde bestelling. NAdat deze was omgeruild bleek dat men voor de derde keer de uien is vergeten op de pizza gyros. aangezien het de zoveelste keer was, hoeft het voor ons niet meer. Jammer voor de vriendelijke bezorger
16 jun 2024 om 20:48 Prima eten, maar erg lange bezorgtijd.
8 jun 2024 om 21:28 Dürüm döner en dönor schotel besteld. Vlees was tiptop in orde, friet heeft het frietvet niet langer dan een halve minuut gezien. Was gewoon rauwe aardappel
5 jun 2024 om 23:01 Eten was lekker en zodanig heet dat je zou denken dat ze het net vanuit de oven op je tafel hadden gezet. Perfect dus! Oh en kruiden op de friet ipv gewoon zout. Ook helemaal mooi.
23 mei 2024 om 20:00 Heerlijk eten. Wij hoeven nooit lang te wachten. In een woord super….
24 apr 2024 om 23:00 Het eten was heerlijk en goed gevuld maar de bezorgingstijd was behoorlijk lang
13 apr 2024 om 20:49 Ala het niet te vreten was zouden we dan opnieuw bestellen? Wat denk je zelf druiloor.
31 mrt 2024 om 22:36 Snel en goed
28 mrt 2024 om 21:19 Heerlijke pizza’s! Goed belegd en lekker warm. Zeker een aanrader
19 mrt 2024 om 18:20 Pizza side speciaal besteld, rijkelijk belegd, goed warm(heet) snelle en vriendelijke bezorging. Echt een aanrader!
16 mrt 2024 om 20:55 Restaurant leest de recensies niet. Sausjes die je bij je bestelling koopt zijn heel erg waterig. Eten van middelmatige kwaliteit.
7 mrt 2024 om 20:15 Het smaakte weer erg goed en zag er sowieso al heel smakelijk uit. Ook de portiegrootte is meer dan voldoende. Echt voor herhaling vatbaar.